Google Drive – Slik sikkerhetskopierer du data på Samsung Galaxy-telefonen din
Sikkerhetskopiering av Samsung Galaxy til Google Drive bidrar til å holde personopplysningene dine trygge. Ved å sikkerhetskopiere dataene dine regelmessig kan du enkelt gjenopprette informasjonen din hvis du tilbakestiller telefonen eller når du konfigurerer en ny Galaxy-enhet.
Merk: Menynavn, innstillinger og skjermoppsett kan variere avhengig av modell og programvareversjon.
Regelmessig sikkerhetskopiering av dataene dine bidrar til å beskytte viktig informasjon dersom telefonen tilbakestilles, mistes eller erstattes med en ny enhet.
Merk:
- Apper, bilder og videoer, SMS- og MMS-meldinger, anropslogg, enhetsinnstillinger og Google-kontodata kan sikkerhetskopieres.
- Enheten din sikkerhetskopierer automatisk dataene dine via en Wi-Fi-tilkobling når den er koblet til en lader og har vært ubrukt i minst 2 timer.
- Hvis enheten din ikke brukes på 57 sammenhengende dager, slettes sikkerhetskopidataene dine som er lagret i Google Drive (unntatt elementer som er sikkerhetskopiert til Google Foto) automatisk.
- Sikkerhetskopiering til Google Drive bruker lagringsplassen som er tilgjengelig med Google-kontoen din. Hvis du overskrider den tilgjengelige lagringsplassen, kan det hende du må kjøpe et abonnement for å få ekstra lagringsplass.
Hvis du tilbakestiller telefonen til fabrikkinnstillingene eller konfigurerer en ny Galaxy-enhet, kan du gjenopprette data som tidligere er sikkerhetskopiert til Google Disk.
Merk: Sikkerhetskopier opprettet på en nyere Android™-versjon kan ikke gjenopprettes på en enhet som kjører en eldre Android-versjon.
Merk: Trinnene kan variere avhengig av enhetsmodell, region og programvareversjon.
Takk for din tilbakemelding
Vennligst svar på alle spørsmål